papiervernietiging
 
archiefvernietiging
Mobiele Archiefvernietiging & Papiervernietiging

 
100% zekerheid door daadwerkelijke vernietiging op UW Locatie!

Archiefopruiming
 

 
Op afspraak komt een van onze mobiele vernietigers bij u voorrijden.  U dient er dan zorg voor te dragen dat het archief klaar staat op de begane grond, of er moet een lift aanwezig zijn. Wij hebben standaard 2 afgesloten containers in onze vrachtwagen staan die wij inzetten om uw archief in een gesloten circuit naar de vrachtwagen te transporteren. Vervolgens wordt de inhoud van de container in de vrachtwagen direct in de vernietiger gekanteld. Binnen enkele minuten zijn al uw vertrouwelijke gegevens daadwerkelijk onder uw toezicht, bij u voor de deur versnippert. Zo garanderen wij U 100% zekerheid van vernietiging.


De Mobiele Archief & Papiervernietigers van ASK zijn uitermate geschikt voor grote en kleine archieven. De vernietigings capaciteit kan wel oplopen tot 
2500 kg per uur. Dit zonder het archief van te voren te ontdoen van nietjes, bindsystemen, ordners, verhuis en archiefdozen. Dit scheelt uiteraard een hoop tijd, irritatie en geld. Daarnaast komen er ook geen ongewenste handen aan en in uw vertrouwelijk archief! Dit zou wel het geval zijn wanneer u het zomaar meegeeft aan derde. Bij ASK verdwijnt het direct op uw locatie en onder uw toezicht de versnipperaar in!Het systeem is absoluut waterdicht en zorgt ervoor dat niemand van buitenaf bij uw archief kan of in aanraking komt met uw vertrouwelijke stukken. En daar gaat het uiteraard toch om!
Klik voor: