papiervernietiging
 
archiefvernietiging
Mobiele Archiefvernietiging & Papiervernietiging

 
100% zekerheid door daadwerkelijke vernietiging op UW Locatie!

Feiten
 

 
In juli 2000 is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van kracht geworden. Wanneer het om de vernietiging van vertrouwelijke documenten gaat houdt dit concreet in dat een ieder die vertrouwelijke gegevens in zijn/haar bezit heeft er zorg voor moet dragen dat deze 100% zeker vernietigd worden. Indien dit niet gebeurt, kan de aanbieder volgens deze Wet zeer gemakkelijk zowel juridisch als financieel aansprakelijk worden gesteld door de gedupeerde! Probeert u maar eens te bewijzen dat U het uitgelekte vertrouwelijke materiaal uit handen hebt gegeven ter vernietiging. Dit is uiteraard onbegonnen werk!
Deze ongewenste situatie kunt u makkelijk voorkomen door ASK ter plaatse, dus binnen de controlesfeer van uw bedrijf het vertrouwelijke materiaal te laten vernietigen. U bent dan tenslotte zelf getuige van het vernietigings proces.


ASK vernietigt de gegevens aanzienlijk sneller en goedkoper dan wanneer dit in eigen beheer gedaan word! Doordat wij het vertrouwelijke materiaal daadwerkelijk bij U voor de deur vernietigen, bieden wij U totale zekerheid tegen een aantrekkelijk en kostenbesparend tarief.